DESEMBRE CULTURAL ALS HOTELS DE BARCELONA

24 hotels de la ciutat acolliran, a partir del 10 de desembre, propostes culturals locals: actuacions musicals i teatrals, gastronòmiques i de benestar, i espectacles familiars

A partir del dijous 10 de desembre, 24 hotels de Barcelona prendran part a l’acció “Desembre cultural als hotels de Barcelona”, organitzada pel Gremi d’Hotels de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i amb el suport d’Events.

L’acció neix amb la voluntat de reactivar i dinamitzar els espais dels hotels de la ciutat i, atreure el públic local amb propostes culturals variades, que es mouran entre les actuacions musicals i teatrals, les gastronòmiques i de benestar i, els espectacles familiars.

L’acció pretén així mateix, donar suport als artistes i a la cultura local. En aquest sentit, les formacions que actuaran al llarg d’aquests dies són locals i, en bona part, tenen la seva base en les principals escoles artistiques de la ciutat, com ara el Taller de Músics.

Trobarem cantautores com la Meritxell Nedderman, la Sara Terraza o la Gessamí Boada i formacions com el Quartet Mèlt, Saphie Wells & The Swing Cats, Ganzá o Beat Voices, entre d’altres.

A banda de la programació musical també hi haurà l’opció de participar en tallers de cuina oen sessions de benestar.

Agenda d’activitats
Tot el programa d’activitats està disponible al web www.mesqhotels.cat.

Les activitats tindran lloc a partir del dia 10 de desembre i fins a finals de mes. Es podrà accedir a les activitats gratuïtament, fins a completar l’aforament.

Mesures de seguretat i sanitàries
Es respectaran i s’exigirà a totes les persones participants, el compliment de totes les mesures de seguretat i sanitàries pertinents.

WRITE A COMMENT