SETMANA DE LA MÚSICA TR3SC

El TR3SC celebra la Setmana de la Música amb quatre concerts especials. La proposta vol reivindicar el talent femení en ocasió de la Festa de la Música. Hi haurà els concerts de Maïa Vidal i Paula Valls; Luthea Salom i Renaldo&Clara; Mariona Aupí i Dolo Beltrán; i Marion Harper i The Crab Apples.

El TR3SC aposta per reivindicar la música i el talent femení amb una programació especial en ocasió del la Festa de la Música, que se celebra el 21 de juny, i coincidint amb l’arribada de l’estiu. La Setmana de la Música és una proposta oberta a socis i no socis que aplega quatre concerts dobles en quatre dies, del 18 al 21 de juny, i que comptarà amb la participació de vuit veus femenines. Elles són Maïa Vidal i Paula Valls; Luthea Salom i Clara Vinyals – amb l’actuació de Renaldo&Clara -; Mariona Aupí i Dolo Beltrán; i Marion Harper i Carla Gimeno – amb The Crab Apples -. Al llarg de quatre dies, aquests concerts ompliran de música diverses sales de Barcelona.

El concert que inaugurarà la Setmana de la Música anirà a càrrec de Maïa Vidal, una de les artistes indie del nostre país amb més projecció internacional, i de Paula Valls, que en aquest concert presentarà per primera vegada a Barcelona les cançons del seu disc I am (2018). Electro pop i música soul sonaran amb força en aquest concert doble a la Sala Apolo.

Luz de Gas albergarà el concert doble de Luthea Salom, autora de les cançons de la reeixida sèrie de TV3 Cites, i Renaldo&Clara, que compta amb Clara Viñals teixint unes lletres cada vegada més crues, sensibles i concises. Salom ha publicat cinc àlbums, l’últim d’ells el 2016, i és autora de la banda sonora de la pel·lícula Requisitos para ser una persona normal de Leticia Dolera. Amb el seu darrer disc (Els afores, 2017), Renaldo&Clara s’han posicionat com un dels grups més prometedors de la música catalana independent.

Les protagonistes del tercer dia seran Mariona Aupí i Dolo Beltrán. Aupí interpretarà els temes d’El món (2016), un disc marcat per la simbologia de l’aigua. Per altra banda, Beltrán interpretarà els temes del seu primer treball en solitari després de ser la veu Pastora durant ben bé una dècada. Amb Copilotos (2018), s’endinsa en l’electrònica més excèntrica.

El darrer concert coincideix amb el solstici d’estiu, dia en què se celebra la Festa de la Música. A l’escenari hi haurà Marion Harper, que interpretarà els temes d’Hydrangea (2017), el seu disc més personal, i The Crab Apples. La banda, formada per Carla Gimeno, Laia Alsina, Laia Martí i Mauro Cavallaro, acaba de publicar el disc Drastic mistake (2018).

Pels més decidits, Tr3sC facilita un abonament pels quatre dies de concert. El preu de l’entrada dels concerts és de 10 euros, però aquesta opció permet fer un pagament únic de 30 euros per poder escoltar les vuit actuacions en directe. Comprar abonament aqui.

WRITE A COMMENT