ARTS D’ESTIU’19

Compte enrere perquè comenci la novena edició d’ARTS d’Estiu. Aquest festival multidisciplinar que se celebra en els termes municipals de Pineda de Mar i Santa Susanna oferirà un total de 21 espectacles des del 25 de juliol i fins el 25 d’agost. Melendi, Luis Fonsi, David Bisbal, ana Belén, Rozalén, God Save the Queen, Diego el Cigala… són algun dels noms que conformen el cartell d’aquest any. La gran novetat d’enguany és el canvi d’ubicació del festival: un terreny de gairebé 10.000 m2 just al costat de la platja. Aquest nou Espai Marítim tindrà un espectacular Village que estarà obert a tot el públic cada dia d’espectacle entre les 18 i les 02h. amb entrada gratuïta.

El tret de sortida el donarà el proper dijous la festa d’inauguració, un concert del grup Porto Bello i una sessió del DJ de Los 40 Principales, Víctor de la Torre. Aquest concert és gratuït i només cal que els interessats en descarreguin la invitació de la pàgina web oficial del festival: www.artsdestiu.com El seguirà el concert d’una de les referents de la cançó d’autor espanyola dels últims anys, Rozalén, el dissabte 27 de juliol. Un dia després, el diumenge 28 de juliol serà el torn de la millor banda de tribut a Queen. I és que el concert de Good Save the Queen ja ha exhaurit totes les entrades. L’agost el començarem amb un altre clàssic, la dolça veu d’Ana Belén. El dia 2 d’agost el ritme el posarà un altre cantant espanyol. Melendi arriba a ARTS d’Estiu amb el seu àlbum Mi Cubo de Rubik. I pels amants de la música electrònica i ja una mica avançadets d’edat, el dia 3 d’agost arriba el concert Love the 90’s amb Paco Pil com a mestre de cerimònies.

I el dia 5 d’agost serà el torn de Niña Pastori. Dos dies després, el 7 d’agost, tornarem a pujar els decibels amb el ritme de Luis Fonsi que donarà “Vida” a ARTS d’Estiu. I per seguir amb el ritme més actual, les noies de Sweet California aterraran al festival el dia 9 d’agost. I les dones seguiran regnant l’escenari el dia 11. En aquest cas una de sola que l’omplena com ningú: Rosario, que ens farà passar una “Noche de gloria”. El dia doble hi haurà doble concert amb Nacho i Juan Magan amb el regeatton més modern.

I el dia 15 d’agost serà un dels més esperats pel jovent més fidel al concurs televisiu d’Operación Triunfo, que per segon any consecutiu tornen al festival, ara amb la gira 2018. El dia 17 d’agost arribarà Joan Dausà amb el seu to més intimista i optimista. I l’endemà, el dia 18 d’agost, pujarà a l’escenari Diego el Cigala per interpretar el seu disc “Lágrimas Negras”.

La recta final d’ARTS d’Estiu, l’obrirà l’incansable David Bisbal que torna al certamen amb més força que mai el dia 22 d’agost. I el 23 serà el torn d’un dels clàssics de la música catalana, Els Pets. I per cloure el festival el dia 25 d’agost, màgia. A càrrec d’un dels millors de l’escena catalana actual: l’incombustible Mag Lari.

Family Arts

Aquest any, ARTS d’Estiu ha programat, especialment per a les famílies, quatre espectacles exclusius. La primera actuació pels menuts serà la de Dàmaris Gelabert. Aquesta cantant-pedagoga oferirà un concert amb la voluntat de viure els efectes positius de què cantar junts, ens fa feliços, ens ajuda a aprendre, a créixer, ens uneix, ens fa viure emocions i, sobretot, suposa un moment únic per reforçar els vincles afectius. L’espectacle començarà a les 19.00h el dia 30 de juliol.

El dia 6 d’agost serà el torn de El Pot Petit, que representaran un espectacle molt festiu i especial que combina la música, els titelles, les danses i amb el que petits i grans passaran una molt bona estona.

I no ens oblidem del HoliFestival. Una tarda en la que els protagonistes seran la música i els colors. Porteu una samarreta ben blanca i sortireu amb una de multicolors. L’entrada és gratuïta i serà el 21 d’agost a les 19h.

WRITE A COMMENT